fu'a talafou

Siitia le tau o uta i le $4,000 ia Oketopa 1! Kamupani Va'a ua uma ona fa'aulu Fuafuaga mo Si'itaga o Tau

img (1)

E iai le tulaga maualuga o le a faia e le aufaigaluega uafu i le US East Coast le tete’e i le aso 1 o Oketopa, ma mafua ai ona siisii ​​e nisi o kamupani va’a le tau o uta i luga o auala o le US West ma East Coast. O nei kamupani ua uma ona failaina fuafuaga ma le Federal Maritime Commission (FMC) e siitia tau i le $4,000, lea o le a fai ma sui o se siitaga e ova atu i le 50%.

Na faaalia e se ofisa sinia mai se kamupani la'u uta tele ni faamatalaga taua e faatatau i le ono tulai mai o le tetee a tagata faigaluega o le uafu o le US East Coast. Faaalia e lenei pulega, i le aso 22 o Aukuso, na faaulu ai e se kamupani vaa mai Asia i le FMC le siitaga o le uta i le $4,000 i le container 40-futu (FEU) i luga o auala o le US West ma East Coast, amata ia Oketopa 1.

E tusa ai ma fua faatatau o lo'o i ai nei, o lenei si'itaga o lona uiga e 67% le si'itaga mo le US West Coast auala ma le 50% mo le auala i Sasa'e. O lo'o iai le fa'amoemoe o le a mulimulita'i atu isi kamupani va'a ma faila mo si'itaga fa'apenei.

I le iloiloina o mafuaʻaga e ono tulaʻi mai ai le teteʻe, na faʻaalia ai e le pulega o le International Longshoremen's Association (ILA) ua tuʻuina atu ni konekarate fou e aofia ai le $ 5 itula faʻaopoopo totogi i tausaga taʻitasi. Ole mea lea ole a o'o atu ile 76% fa'aopoopo i luga ole totogi maualuga mo tagata faigaluega i uta ile ono tausaga, lea e le taliaina mo kamupani va'a. E le gata i lea, o le teteina e matele atu ai i luga o tau o uta, o lea e foliga mai e le faigofie i tagata e ana galuega ona fetuunai, ma e le mafai ona taofia le teteʻa.

E tusa ai ma le tulaga o le malo o Amerika, na valoia e le pulega e ono faalagolago le pulega a Biden i le lagolagoina o le tulaga o le iuni e faamalie ai vaega o tagata faigaluega, ma faateleina ai le ono tulai mai o se solo.

O se osofa'iga i le Talafatai i Sasa'e o Amerika o se mea moni lava. E ui lava i le talitonuga, o oloa mai Asia e fuafua mo le Talafatai i Sasae e mafai ona toe faʻafeiloaʻi i le West Coast ona feʻaveaʻi lea i nofoaafi, o lenei fofo e le mafai mo oloa mai Europa, Metitirani, poʻo Asia i Saute. O le malosi o nofoaafi e le mafai ona faʻatautaia se fesiitaiga tele, e oʻo atu ai i faʻalavelave mataʻutia o maketi, o se mea e le fia vaʻaia e kamupani vaʻa.

Talu mai le faʻamaʻi i le 2020, ua tele tupe maua a kamupani laʻu pusa oloa e ala i le siitaga o tau o uta, e aofia ai ma isi tupe maua mai le faʻafitauli o le Sami Ulaula i le faaiuga o le tausaga talu ai. Afai e tupu se tete'e i le aso 1 o Oketopa i le Talafatai i Sasa'e, e ono toe maua foi e kamupani va'a se polofiti mai le fa'alavelave, e ui o lenei vaitau o le fa'ateleina o tupe mama e fa'amoemoe e puupuu. Peita'i, a manatu e ono vave pa'u tau o uta pe a mae'a le tete'e, e ono faoa e kamupani va'a le avanoa e si'itia ai tau i le tele e mafai ai i le taimi nei.

Faafesootai matou
I le avea ai o se tagata e tu'uina atu auaunaga fa'apolofesa fa'ava-o-malo, OBD International Logistics ua tu'uina atu i le ofoina atu o auaunaga fa'atauva'a maualuga i a tatou tagata fa'atau. Faatasi ai ma le tele o punaoa felauaiga ma se vaega faʻapolofesa logistics, e mafai ona matou faʻaogaina fofo felauaiga e faʻafetaui manaʻoga o tagata o tausia, faʻamautinoa le saogalemu ma le taimi e taunuu mai ai oloa i o latou taunuuga. Filifili le OBD International Logistics e fai ma au paaga faʻatau ma tuʻuina atu le lagolago malosi mo lau fefaʻatauaʻiga faavaomalo.


Taimi meli: Aukuso-28-2024